Samen schakelen voor vlotte repatriëring

Margreeth van Goor, is één van de Van der Heden I.R.U. coördinatoren. “Als hulpverlener verzorg ik samen met mijn collega´s vanuit Nederland het wereldwijde rouwvervoer dat wij organiseren”, zegt Margreeth.

“Bij een repatriëring komt altijd veel regelwerk kijken en iedere overbrenging is weer anders. Je moet stevig in je schoenen staan om dit werk uit te kunnen voeren. Het ene moment zit je te bellen met een klein gemeentehuisje in Duitsland en de andere keer met een consulaat in Nigeria, of met een ziekenhuis of mortuarium – waar ook ter wereld.” 

Margreeth heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan als coördinator. “Ik vind het fijn om diep in de dossiers te zitten en waar nodig ruggespraak te houden vanuit het kantoor. In die zin werken wij goed samen als hulpverleners.”

Ze heeft een broer die woont in Ecuador en een broer in Vietnam en heeft zelf lang in Spanje geleefd. “Je kunt wel stellen dat we behoorlijk internationaal georiënteerd zijn. En dat komt in mijn werk heel goed van pas.”

Delen!

Recente berichten

TERUGBLIKKEN op 2022

Het was een intensief en bewogen jaar voor het team Van der Heden I.R.U. We delen graag nog een korte terugblik op 2022! Klik HIER

Altijd nieuwe dingen proberen

Al meer dan vijf jaar voelt Hans Noorman zich thuis bij de collega’s die zorgen voor het internationale rouwvervoer dat Van der Heden I.R.U. verzorgt.

Stuur ons een bericht