‘Samen die soms moeilijke taak vervullen’

“Elke dag is anders in het internationaal rouwvervoer en geen enkel dossier waar wij hier aan werken is hetzelfde”, zegt Silvio America. Hij is inmiddels bijna vijf jaar één van de vaste hulpverleners bij Van der Heden team.

Net als de andere collega’s van de kantoordienst pakt Silvio de organisatie en coördinatie van verschillende repatriëringen op. “Daarnaast zorg ik voor de bevoorrading zodat de chauffeurs onderweg geen hulpmiddelen tekortkomen. Ik houd van het uitzoeken en onderzoeken in dit werk, maar het meest dankbare is voornamelijk dat je iets kan betekenen voor de nabestaanden.”

Ik ben opgegroeid op Curaçao, waardoor ik me bijvoorbeeld ook in het Spaans goed kan redden. Dirk van Vuure vroeg mij om eens kennis te komen maken met het kantoorwerk bij Van der Heden en ik ben daarna vrijwel meteen aan de slag gegaan. Daarvoor was ik onder meer barista – dus je kunt wel zeggen dat mijn loopbaan een iets andere wending heeft gekregen. Daar heb ik zeker geen spijt van, ik kijk nu elke dag uit naar nieuwe uitdagingen!”

Delen!

Recente berichten

Vacature bij Van der Heden I.R.U.

International Repatriation Coordinator Ons team regelt vanuit standplaats Hilversum wereldwijd het vervoer van overledenen. Deze repatriëring verzorgen wij voor verschillende opdrachtgevers, zoals reis- en ziektekostenverzekeraars,

Jubileum

Onlangs publiceerde het tijdschrift TamTam een artikel over het jubileum van het familiebedrijf Van Vuure. Klik HIER om het artikel te bekijken.

Beeld onthuld

Bij ons kantoor in Hilversum werd ter gelegenheid van het jubileum van het familiebedrijf Van Vuure een beeld onthuld, aangeboden door medewerkers. Verschillende generaties Van

Stuur ons een bericht