‘Samen die soms moeilijke taak vervullen’

“Elke dag is anders in het internationaal rouwvervoer en geen enkel dossier waar wij hier aan werken is hetzelfde”, zegt Silvio America. Hij is inmiddels bijna vijf jaar één van de vaste hulpverleners bij Van der Heden team.

Net als de andere collega’s van de kantoordienst pakt Silvio de organisatie en coördinatie van verschillende repatriëringen op. “Daarnaast zorg ik voor de bevoorrading zodat de chauffeurs onderweg geen hulpmiddelen tekortkomen. Ik houd van het uitzoeken en onderzoeken in dit werk, maar het meest dankbare is voornamelijk dat je iets kan betekenen voor de nabestaanden.”

Ik ben opgegroeid op Curaçao, waardoor ik me bijvoorbeeld ook in het Spaans goed kan redden. Dirk van Vuure vroeg mij om eens kennis te komen maken met het kantoorwerk bij Van der Heden en ik ben daarna vrijwel meteen aan de slag gegaan. Daarvoor was ik onder meer barista – dus je kunt wel zeggen dat mijn loopbaan een iets andere wending heeft gekregen. Daar heb ik zeker geen spijt van, ik kijk nu elke dag uit naar nieuwe uitdagingen!”

Delen!

Recente berichten

Overlijden tijdens vakantie

Weer een vakantiedrama

Bij Van der Heden Internationaal Rouwvervoer en Uitvaartverzorging in Hilversum is het momenteel druk, zoals iedere vakantieperiode. : Dat komt omdat er statistisch meer mensen

Accreditatie Erkend Luchtvrachtagent

Na zware toetsing, zowel voor Van der Heden I.R.U. in Hilversum als voor onze locatie Airport Mortuary Services bij Schiphol, hebben wij opnieuw voldaan aan

In het nieuw

Onze rouwchauffeurs beschikken inmiddels over een zesde Ford Transit. Ook het interieur van deze nieuwe Ford bus is compleet ingericht voor geconditioneerd en gekoeld rouwvervoer.