Repatriëring tot in de puntjes geregeld

Linda de Vries-Bersma (1971) werkt al enige tijd bij ons kantoor in Hilversum. Zij is één van de coördinatoren binnen het internationaal rouwvervoer dat Van der Heden verzorgt.

“De eerste maanden hier zijn echt voorbijgevlogen en ik heb het nog steeds enorm naar mijn zin”, zegt Linda. “Tijdens mijn inwerkperiode waren er veel meldingen, ik heb als nieuwkomer toen heel goed kunnen volgen hoe de collega’s het werk verzetten.”

Voldoening in het werk
“Ik was op zoek naar een uitdagende coördinerende rol. Om zaken perfect te regelen, maar vooral om dingen voor elkaar te krijgen die er toe doen. Dat heb ik zeker gevonden in dit team en het internationale aspect sprak mij ook direct aan. Het geeft me voldoening om de repatriëring goed te regelen zodat de overledene goed overgebracht kan worden. Of dat nou vanuit Indonesië, Canada, Suriname of Frankrijk is.”

Van Doktersdienst tot ‘alarmist’
“Mijn huidige werk heeft wel iets weg van één van mijn eerste banen, bij de Doktersdienst. Daar begon ik destijds naast mijn studie, ik zat jarenlang bij de spoedlijn voor huisartsen. Nu heb ik als coördinator, of ‘alarmist’ regelmatig nabestaanden aan de telefoon waar ik voor in de bres spring. Of pak ik meldingen op via centrales en uitvaartbedrijven. Dat alles maakt het werk interessant en door de manier van samenwerken binnen ons bedrijf kunnen we ook de meest complexe dossiers verzorgen.”

Linda: “Naast het werk, ook in de weekend- en bereikbaarheidsdiensten, heb ik genoeg omhanden.” Zij woont met haar gezin in Bussum, heeft passie voor zang, muziek en dans. Haar uitnodigende motto is overigens ‘Vertel’… en dat heeft zij nu zelf gedaan.

Delen!

Recente berichten

Accreditatie Erkend Luchtvrachtagent

Na zware toetsing, zowel voor Van der Heden I.R.U. in Hilversum als voor onze locatie Airport Mortuary Services bij Schiphol, hebben wij opnieuw voldaan aan

In het nieuw

Onze rouwchauffeurs beschikken inmiddels over een zesde Ford Transit. Ook het interieur van deze nieuwe Ford bus is compleet ingericht voor geconditioneerd en gekoeld rouwvervoer.

Internationaal denken en werken

Wendy Hartgers (1972) is in de afgelopen drie maanden klaargestoomd als coördinator Internationaal Rouwvervoer bij het team Van der Heden. “Op dit moment bereiden wij

Stuur ons een bericht