IN MEMORIAM Leen van der Heden

Wij hebben afscheid moeten nemen van Leen van der Heden, oprichter van de firma Van der Heden Internationaal Rouwvervoer en Uitvaartverzorging.

Na een zeer liefdevolle verzorging in zorglocatie Woudsoord in Woubrugge is Leen op woensdag 20 september rustig en kalm ingeslapen na een moeilijke periode.

Op dinsdag 26 september vond de dankdienst voor zijn leven plaats in de Hervormde Kerk in Wateringen, gevolgd door een condoleance. Leen werd in intieme kring begeleid naar het crematorium.

Leen heeft in zijn werkzame leven het fundament gelegd voor het internationale rouwvervoer van en naar Nederland; en van de VTU, de Vereniging Toeleveranciers Uitvaartbranche.

Het overlijden van Leen is een groot verlies voor zijn familie. Hij zal ook gemist worden door zijn vakgenoten en (oud)collega’s. Tot op hoge leeftijd bleef hij omkijken naar de mensen die met trots en onder zijn naam de Van der Heden onderneming voortzetten.

Iedereen binnen het familiebedrijf Van Vuure leeft mee met Leens familie en vrienden. Wij zijn hem dankbaar voor alles wat hij met Van der Heden I.R.U. heeft opgebouwd en betekend.

Zijn visie op ons vak en de branche zullen blijven doorklinken in ons werk.

Dirk van Vuure, directeur Van der Heden I.R.U., nam op de dag van overlijden persoonlijk afscheid van Leen van der Heden.

In 2019 vertelde Leen tijdens een interview meer over zijn leven en werk.

Delen!

Recente berichten

Van der Heden I.R.U. op NFDA 2023

Dit jaar was Van der Heden I.R.U. aanwezig bij de National Funeral Directors Association Convention in Las Vegas, Verenigde Staten. Van der Heden I.R.U.-directeur Dirk

Overlijden tijdens vakantie

Weer een vakantiedrama

Bij Van der Heden Internationaal Rouwvervoer en Uitvaartverzorging in Hilversum is het momenteel druk, zoals iedere vakantieperiode. : Dat komt omdat er statistisch meer mensen