40 Jaar vakmanschap

Internationaal…

Carlo Donker is chauffeur en balsemer bij Van der Heden I.R.U.

Carlo: “Ik ben op mijn 17e begonnen in de uitvaart door familie in Zweden, waar ik tien jaar heb gewoond. Daar deed ik de verzorging en reed ik uitvaarten. Nadat ik mijn vrouw leerde kennen ben ik bij CMO terechtgekomen, waar ik 12,5 jaar werkte. Ik heb me daar gespecialiseerd in complexe restauraties en ik deed obducties.

Toen ik de kans kreeg om de thanatopraxie-opleiding te doen, heb ik die meteen gegrepen. In 2008 heb ik dat diploma behaald, dat was een bijzonder moment voor mij. In 2013 kwam ik via Hendrik Hooijschuur (ook chauffeur) in Hilversum terecht en ben ik begonnen met het repatriëren van overledenen en daarna met de balsemingen.

Dat zijn precies de werkzaamheden die mij veel voldoening geven. Want wat is er nou mooier om mensen die in het buitenland of Nederland zijn overleden terug te krijgen naar hun vaderland? Ik hoop nog jarenlang bij het Van der Heden I.R.U. team dit mooie werk te mogen doen.”

Delen!

Recente berichten

Overlijden tijdens vakantie

Weer een vakantiedrama

Bij Van der Heden Internationaal Rouwvervoer en Uitvaartverzorging in Hilversum is het momenteel druk, zoals iedere vakantieperiode. : Dat komt omdat er statistisch meer mensen

Accreditatie Erkend Luchtvrachtagent

Na zware toetsing, zowel voor Van der Heden I.R.U. in Hilversum als voor onze locatie Airport Mortuary Services bij Schiphol, hebben wij opnieuw voldaan aan

In het nieuw

Onze rouwchauffeurs beschikken inmiddels over een zesde Ford Transit. Ook het interieur van deze nieuwe Ford bus is compleet ingericht voor geconditioneerd en gekoeld rouwvervoer.