40 Jaar vakmanschap

Carlo Donker, chauffeur internationaal rouwvervoer en balsemer

Internationaal…

Carlo Donker is chauffeur en balsemer bij Van der Heden I.R.U.

Carlo: “Ik ben op mijn 17e begonnen in de uitvaart door familie in Zweden, waar ik tien jaar heb gewoond. Daar deed ik de verzorging en reed ik uitvaarten. Nadat ik mijn vrouw leerde kennen ben ik bij CMO terechtgekomen, waar ik 12,5 jaar werkte. Ik heb me daar gespecialiseerd in complexe restauraties en ik deed obducties.

Toen ik de kans kreeg om de thanatopraxie-opleiding te doen, heb ik die meteen gegrepen. In 2008 heb ik dat diploma behaald, dat was een bijzonder moment voor mij. In 2013 kwam ik via Hendrik Hooijschuur (ook chauffeur) in Hilversum terecht en ben ik begonnen met het repatriëren van overledenen en daarna met de balsemingen.

Dat zijn precies de werkzaamheden die mij veel voldoening geven. Want wat is er nou mooier om mensen die in het buitenland of Nederland zijn overleden terug te krijgen naar hun vaderland? Ik hoop nog jarenlang bij het Van der Heden I.R.U. team dit mooie werk te mogen doen.”

Delen!

Recente berichten

Jubileum

Onlangs publiceerde het tijdschrift TamTam een artikel over het jubileum van het familiebedrijf Van Vuure. Klik HIER om het artikel te bekijken.

Beeld onthuld

Bij ons kantoor in Hilversum werd ter gelegenheid van het jubileum van het familiebedrijf Van Vuure een beeld onthuld, aangeboden door medewerkers. Verschillende generaties Van

Stuur ons een bericht