Brexit brengt beslommeringen

Nederland ligt weer aan de buitengrens van Europa. In de lange aanloop naar de Brexit bereidde het Van der Heden team zich voor op de nieuw realiteit.

“Dat is gelukt”, zegt Dirk van Vuure, directeur bij Van der Heden I.R.U., “maar ik verwacht in de komende maanden nog wel wat uitdagingen voor repatriëringen van en naar Engeland.”

Van der Heden heeft van oudsher een uitstekend netwerk in het Verenigd Koninkrijk. “Daardoor kunnen we lokaal snel schakelen en zijn we voorbereid op nieuw papierwerk aan de grens door het vertrek van de Britten uit de Europese Unie.”

De Brexit zal nog voor de nodige beroering gaan zorgen. De controles en grensformaliteiten wijzen zich uiteindelijk in de praktijk. Daarbij heeft ieder Europees land straks zijn eigen regels ingesteld voor het rouwvervoer naar het Verenigd Koninkrijk.

“Wij hebben de connecties om snel oplossingen te bieden. Het doel is hoe dan ook om de overledene over te brengen naar de naasten in het thuisland, voor een persoonlijke uitvaart.”

Neem voor meer informatie over internationaal rouwvervoer CONTACT met ons op.

Delen!

Recente berichten

Altijd nieuwe dingen proberen

Al meer dan vijf jaar voelt Hans Noorman zich thuis bij de collega’s die zorgen voor het internationale rouwvervoer dat Van der Heden I.R.U. verzorgt.

Stuur ons een bericht