Brexit brengt beslommeringen

Nederland ligt weer aan de buitengrens van Europa. In de lange aanloop naar de Brexit bereidde het Van der Heden team zich voor op de nieuw realiteit.

“Dat is gelukt”, zegt Dirk van Vuure, directeur bij Van der Heden I.R.U., “maar ik verwacht in de komende maanden nog wel wat uitdagingen voor repatriëringen van en naar Engeland.”

Van der Heden heeft van oudsher een uitstekend netwerk in het Verenigd Koninkrijk. “Daardoor kunnen we lokaal snel schakelen en zijn we voorbereid op nieuw papierwerk aan de grens door het vertrek van de Britten uit de Europese Unie.”

De Brexit zal nog voor de nodige beroering gaan zorgen. De controles en grensformaliteiten wijzen zich uiteindelijk in de praktijk. Daarbij heeft ieder Europees land straks zijn eigen regels ingesteld voor het rouwvervoer naar het Verenigd Koninkrijk.

“Wij hebben de connecties om snel oplossingen te bieden. Het doel is hoe dan ook om de overledene over te brengen naar de naasten in het thuisland, voor een persoonlijke uitvaart.”

Neem voor meer informatie over internationaal rouwvervoer CONTACT met ons op.

Delen!

Recente berichten

Vacature bij Van der Heden I.R.U.

International Repatriation Coordinator Ons team regelt vanuit standplaats Hilversum wereldwijd het vervoer van overledenen. Deze repatriëring verzorgen wij voor verschillende opdrachtgevers, zoals reis- en ziektekostenverzekeraars,

Beste wensen

Ook dit jaar hebben wij als team weer dankbaar werk mogen verrichten.

Jubileum

Onlangs publiceerde het tijdschrift TamTam een artikel over het jubileum van het familiebedrijf Van Vuure. Klik HIER om het artikel te bekijken.

Beeld onthuld

Bij ons kantoor in Hilversum werd ter gelegenheid van het jubileum van het familiebedrijf Van Vuure een beeld onthuld, aangeboden door medewerkers. Verschillende generaties Van

Stuur ons een bericht