Brexit brengt beslommeringen

Nederland ligt weer aan de buitengrens van Europa. In de lange aanloop naar de Brexit bereidde het Van der Heden team zich voor op de nieuw realiteit.

“Dat is gelukt”, zegt Dirk van Vuure, directeur bij Van der Heden I.R.U., “maar ik verwacht in de komende maanden nog wel wat uitdagingen voor repatriëringen van en naar Engeland.”

Van der Heden heeft van oudsher een uitstekend netwerk in het Verenigd Koninkrijk. “Daardoor kunnen we lokaal snel schakelen en zijn we voorbereid op nieuw papierwerk aan de grens door het vertrek van de Britten uit de Europese Unie.”

De Brexit zal nog voor de nodige beroering gaan zorgen. De controles en grensformaliteiten wijzen zich uiteindelijk in de praktijk. Daarbij heeft ieder Europees land straks zijn eigen regels ingesteld voor het rouwvervoer naar het Verenigd Koninkrijk.

“Wij hebben de connecties om snel oplossingen te bieden. Het doel is hoe dan ook om de overledene over te brengen naar de naasten in het thuisland, voor een persoonlijke uitvaart.”

Neem voor meer informatie over internationaal rouwvervoer CONTACT met ons op.

Delen!

Recente berichten

Funeral@Work in Leuven

Onlangs kwam de Belgische uitvaartbranche weer bijeen tijdens de jaarlijkse Funeral@Work beurs in Leuven. Hierbij waren ook tal van Nederlandse vakcollega’s en uitvaartbedrijven aanwezig, waaronder

TERUGBLIKKEN op 2022

Het was een intensief en bewogen jaar voor het team Van der Heden I.R.U. We delen graag nog een korte terugblik op 2022! Klik HIER

Stuur ons een bericht