Altijd nieuwe dingen proberen

Al meer dan vijf jaar voelt Hans Noorman zich thuis bij de collega’s die zorgen voor het internationale rouwvervoer dat Van der Heden I.R.U. verzorgt.

Hans is van huis uit bedrijfseconoom en komt uit financiële sector. Na de bankencrisis gooide hij het roer om en kwam via via met Dirk van Vuure in contact. “Vanaf die tijd ben ik een heel andere kant opgegaan. Nooit meer projectmanagement bij de bank, maar directe en doelgerichte klussen om op te pakken.”

“Mijn taken zijn heel gevarieerd”, zegt Hans met een tevreden gezicht. “Enerzijds ben ik rouwchauffeur bij Van der Heden I.R.U. maar daarnaast ben ik ook agent de body seals die we onder de vlag van FlexCoSeal® verkopen. Hierbij komen diverse taken, zoals het beheren van de websites, voor mij goed samen – ik heb ik mijn vorige loopbaan met name IT-projecten gedraaid.”

Diversiteit

“Het Van der Heden team is een heel divers team. Hier werken collega’s, ieder met hun eigen achtergrond en temperament, heel goed samen. Dat is niet alleen efficiënt maar het zorgt ook voor een uitstekende werksfeer.”

“Met dit plezier in het werk zie ik echt uit naar de komende jaren. We proberen altijd het werk, de benodigdheden, vervoermiddelen en digitale aanpak te verbeteren door nieuwe dingen te proberen. Dat spreekt me enorm aan!”

Delen!

Recente berichten

Funeral@Work in Leuven

Onlangs kwam de Belgische uitvaartbranche weer bijeen tijdens de jaarlijkse Funeral@Work beurs in Leuven. Hierbij waren ook tal van Nederlandse vakcollega’s en uitvaartbedrijven aanwezig, waaronder

TERUGBLIKKEN op 2022

Het was een intensief en bewogen jaar voor het team Van der Heden I.R.U. We delen graag nog een korte terugblik op 2022! Klik HIER

Stuur ons een bericht