Accreditatie Erkend Luchtvrachtagent

Na zware toetsing, zowel voor Van der Heden I.R.U. in Hilversum als voor onze locatie Airport Mortuary Services bij Schiphol, hebben wij opnieuw voldaan aan de eisen om accreditatie als Erkend Luchtvrachtagent te behouden.
Onze medewerkers worden jaarlijks getest op kennis ten aanzien van identificeerbare luchtvracht. Daarnaast legt Dirk van Vuure als hoofdverantwoordelijke ieder vijf jaar de CITO-toetsing af, deze staat onder toezicht van de Koninklijke Marechaussee.

Kwaliteit van dienstverlening
Deze accreditatie is nodig om ons vrijelijk te kunnen bewegen voor ons werk op de luchthaven. Hier hechten wij veel waarde aan. Wij kunnen hierdoor als Erkend Luchtvrachtagent alle werkzaamheden op het vliegveld zelf – onafhankelijk van derde partijen – uitvoeren: dit is essentieel voor de kwaliteit van onze dienstverlening.

Neem voor meer informatie CONTACT met ons op.

Delen!

Recente berichten

In het nieuw

Onze rouwchauffeurs beschikken inmiddels over een zesde Ford Transit. Ook het interieur van deze nieuwe Ford bus is compleet ingericht voor geconditioneerd en gekoeld rouwvervoer.

Internationaal denken en werken

Wendy Hartgers (1972) is in de afgelopen drie maanden klaargestoomd als coördinator Internationaal Rouwvervoer bij het team Van der Heden. “Op dit moment bereiden wij

Stuur ons een bericht